Hemmademos, tankar om framtiden och Miami ink

Håller just nu på att spela in en ett gäng hemmademos. Ett gäng av den lugnare sorten. Den nakna. Ja, ni vet. Tror jag.
Många tankar i huvudet mitt. Vilken väg ska man gå? Hur ska nästa platta låta? Det finns, som ni vet som lyssnat på mitt debutalbum, ett stort antal sidor av mig. Precis som http://open.spotify.com/track/3pUrPe0Zq9Sqd1JeQ3S8aY

Har en tanke, som bara blir starkare och starkare för varje dag. Att släppa en popårockplatta tillsammans med mitt turnerande band. Mina polare. Ja, ni vet:

The Moniker & Treasure Island Cowboys liksom. Vad tror ni? Ja, jag tycker det låter som en jävligt bra idè iaf. Om dom vill då.

En annan tanke är att släppa de där lugnare visorna..
Den här t.e.x.

De ligger ju bara här och väntar ju. Börjar bli trångt liksom. Bara jag och min gitarr, och kanske lite stråkar, och lite.. Fan, svårt detta här.

Hmm, man kanske skulle kunna göra båda? Ja, vad vet jag. Vad tycker du?

I torsdags fick jag en ny tatuering på min kropp. Passade på när jag ändå var i Miami:) Love Hate Tattoo Studio. Ja, stället heter så. Jag trodde det hette Miami ink, men det var visst bara TV-programmet. Jaja, här you go:

Okej eller?

Go’natt!

11 Comments

 • maria aspegren
  28 februari, 2012 - 09:19 | Permalink

  Vilken fräck tatuering. Skitläcker tycker jag. vi hörs. Kram

 • matilda
  28 februari, 2012 - 10:41 | Permalink

  Åh, gör en skiva med dina lugna låtar! Du har faktiskt lovat mig att ha med ”hang on” på din nästa skiva, så det hoppas jag att du håller!

  • themoniker
   4 maj, 2012 - 05:48 | Permalink

   Det kan mycket väl vara så att jag faktiskt håller vad jag lovat denna gången:)

 • 28 februari, 2012 - 10:49 | Permalink

  Såklart det blev Abbey Road =D
  Snyggt!

 • towe
  28 februari, 2012 - 08:16 | Permalink

  jag röstar på en skiva med många av dina sidor. det är dom som är din styrka. när jag sätter på maktub, vet jag aldrig vilken låt som kommer att gripa tag i mej. kärlek daniel!

 • 2 mars, 2012 - 05:31 | Permalink

  Stort JA till lugna låter!
  Och en sjuuukt snygg tatuering du har skaffat!!

 • Emma
  20 mars, 2012 - 02:12 | Permalink

  Varför inte kombinera? Mycket lugna låtar men ändå ha med bandet. Gillar när dina låtar inte låter överproducerade utan mer rock alternativt akustiskt. Mer känsla då liksom och det är ju din starka sida. Försvinner lätt när låtarna låter överproducerade ( tex Would you believe var mycket bättre när du bara hade den rakt upp och ner på din Myspace ett tag innan du spelade in den)

  Älskar ditt band btw, de borde få synas mer å få ett namn.

  Lycka till! Emma

  • themoniker
   4 maj, 2012 - 05:46 | Permalink

   Jag älskar också mitt band och dom har faktiskt ett namn. Ett jäkligt fint namn dessutom. Treasure Island Cowboys. Den du!:)
   Tack för dina tankar. Förstår dig helt o hållet. Kram och tack!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>