Guldet ska hem te Jönne igen!

Satt här hemma med gitarren min och försökte få nånting gjort. Kom ingenstans. Inga melodier som ville se ljuset idag. En sån dag, tänkte jag. En dag då det är helt omöjligt att skapa. Läste lite sportsidor på nätet istället. Elitseriens sista omgången ikväll. Spännande. Snart börjar slutspelet. Heja HV!
Tog fram gitarren igen och började spela lite på en låt jag började skriva på för ett tag sen. Om HV71. En sk HV-låt alltså. Till ljudet av skidkytte på TV:n gjorde jag klart texten. ”Guldet ska hem te Jönne igen!” Ja, så heter den. Kanske skulle ta och spela in en demo på den. Ja, så får det bli. Och gillar folket som bestämmer i klubben låten så får det bli en studioinspelning, helst tillsammans med North Bank Supporters då. Ja, det vore ju jävligt kul. Om dom vill då..

Bilden är några år gammal:)

Hej då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>