Who wants to die alone hos Malou

Hello! Klockan ringde aningen tidigare än den brukar i morse. Första gången på väldigt länge som jag gick upp före min tjej. Det var svårt av flera anledningar. På tiden, tänker ni och ja, det var det. Stockholm är vackert och på morgonen är det ju faktiskt oslagbart. Kanske blir så att jag låter alarmet vara kvar på samma tid så jag.. Ja, vi får se hur det blir med det där.
Visste inte vilken låt jag skulle köra när jag kom dit, men jag gick på era önskemål via Twitter och Facebook. Tack för dom! Har ju aldrig kört Who wants to die alone ensam med gitarren förut. Iaf inte inför publik. Var därför lite nervös, ska jag erkänna. Stefan Andersson var ju där också och han är ju en liten hjälte för mig och några polare, så det var trevligt. Kitty Jutbring var lika trevlig och varm som alltid. Passade även på att hylla Ara Abrahamian och önska honom lycka till med den nya satsningen. Hjälte det där. Robert Wells var också där förresten, så det var en kontrastrik och skön samling filurer där i fikarummet i TV4-huset.

Så här gick det:

Musik%20med%20Daniel%20%22The%20Moniker%22%20Karlsson

Och för er som fortfarande inte sett videon till Who wants to die alone så har ni den här:

2 Comments

 • GR
  14 april, 2012 - 05:33 | Permalink

  The Moniker! Du är Sveriges Bono!

  Din musikstil är unik. Du producerar genial musik – dina låtar befinner sig på en högre nivå. Detta är orsaken till att det gick mindre bra för dig i årets Melodifestival. Din musik är inte gjord för Melodifestivalen. I den tävlingen krävs det att låten är enkel, ogenomtänkt och känslolös.

  Jag kan inte hjälpa att se en likhet mellan din musik och U2:s – originell musik! Fall inte för mediernas eller Melodifestivalens olika trick!

  Fortsätt att producera musik – inom ett par år blir arenorna i världen dina!

  • themoniker
   4 maj, 2012 - 05:42 | Permalink

   Vet inte vad jag ska skriva som svar. Att jag blir överväldigad av dina ord är ett rejält understatement of the year.
   Tack. Tack som fan, och jag kan bara hoppas att du gillar mina kommande verk. Ska göra mitt bästa.
   Må väl.
   /DK

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>