Busiga spöken


Det utspelade sig ett svårt drama här nyss. Jag stängde av takfläkten. Det började bli lite för kyligt nämligen. Kände med handen på bladen så att jag skulle veta att den var på väg att stängas av. Det finns nämligen tre nivåer, och man vill ju helst slippa resa på sig igen liksom. Så när bladen slutat röra på sig så sjönk jag ner i soffan igen med min kära iPad. Aftonbladet ögnades igenom. Robin Gibb, död. Tråkigt. Politikers påhopp av andra politiker. Tjatigt. Danmark har fått ny sessa. Ointressant. Få platt mage med enkla knep. Hmm.. Ibra på väg till City. Stökigt.
Och så tittar jag upp mot den där takfläkten igen. Den som jag stängt av. Det blev ju lite för kyligt med den på nämligen. Bladen som jag känt på för att vara säker. De är igång igen. De bara kör där uppe. Som om jag inbillat mig alltihop. Har jag det? Håller jag på att bli galen? Mycket märkligt. Inte så lätt att bevisa heller. Det vet de nog, spökena. Busiga spöken. Jag gillar det. Men vänta ni bara. Jag ska nog allt ge igen. Hur? Får ringa Father Merrin om råd:)

One comment

 • Carolina Celin
  8 augusti, 2012 - 06:04 | Permalink

  Ja spöken e busiga ibland

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>