Ingivelser, blödande hälar och farbror doktorn

I fredags var Diggiloo i Båstad. När Live and let die började närma sig sitt slut så fick jag en ingivelse. Jag hoppade ner från scenen. Jag hade missbedömt höjden något. Det hade inte publiken med tanke på deras miner.

Landade på hälarna. Hade klackskor på mig. Ja, det gjorde ont. Det gör fortfarande ont. Så idag var det jag som åkte till farbror doktorn. Han skickade mig till röntgen. Det var spännande. Spännande också att se röntgenläkarens blick när hon fick syn på mina stortårsnaglar. Ja, de är målade nämligen. Med rosa nagellack. Min tjej tyckte det var roligt. Japp.

Så efter lång väntan och lite nervositet så fick jag svaret att det bara var kraftiga blödningar i mina stackars hälar. Inget som var sönder. Hallelujah!

Farbrorn lät också meddela att jag kanske ska strunta i att göra såna dumheter. Det ska jag. Hoppas jag. Man vet ju dock aldrig när ingivelserna kommer. Iaf inte i mitt huvud:)
Nä, nu tar jag mig en spansk Voltaren och myser lite. Hej då.

One comment

 • towe
  8 augusti, 2012 - 07:15 | Permalink

  krya på dej grabben!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>